Wat gebeurt er als ik mij vergeet af te melden?

Als u met Park-line buiten betaaltijden staat geparkeerd worden er geen kosten in rekening gebracht. Bijvoorbeeld; indien u aangemeld staat van ‘s avonds 18:00 uur tot en met de volgende ochtend 11:00 uur en er geldt geen betaald parkeren tussen 21:00 en 09:00 uur, dan betaalt u als volgt. Van 18:00 tot 21:00 uur en van 09:00 tot 11:00 uur betaalt u het geldende parkeertarief. In de tussenliggende uren blijft u wel aangemeld staan, maar brengen wij geen kosten in rekening.

Indien u zich vergeet af te melden, dan blijft de parkeertijd doorlopen tot de maximale parkeerduur. In de meeste gevallen zal de parkeertijd doorlopen tot de volgende dag 23:59 uur.

Om dit te voorkomen krijgt u, bij een standaard sms-profiel, iedere 2 uur een sms waarin u wordt herinnerd aan een lopende parkeeractie. Deze herinnerings-sms’jes kunt u naar eigen wens instellen via de Persoonlijke Pagina (bijv. ieder uur, om de 5 uur, einde van de dag, etc.). U kunt ook herinneringen via e-mail of push-notificatie krijgen, maar houdt u er wel rekening mee dat sms-herinneringen meer opvallen.

Feedback

Is uw vraag beantwoord?

Ja Beetje Nee
Bedankt voor uw feedback
Bedankt voor uw feedback. We helpen u graag verder. Neem hier contact met onze customer support afdeling op.
Bedankt voor uw feedback. We helpen u graag verder. Neem hier contact met onze customer support afdeling op.
Er is iets verkeerd gegaan. Probeer het later nogmaals.

Helpdesk

Terug Alle vragen

Opnieuw zoeken