Vanaf 1 juni zorgeloos parkeren in Maastricht

31 May 2016

Vanaf 1 juni kunt u met Park-line zorgeloos mobiel parkeren

Bij Park-line staat gemak voorop. Zo zijn wachtrijen voor parkeermeters, het inschatten van parkeertijden, losgeld, teveel betalen en boetes verleden tijd. Voor afspraken in Maastricht kunt u met uw mobiele telefoon snel en eenvoudig per minuut parkeren.

Mobiel parkeren kan met Park-line door te bellen, sms’en, internetten of door de Park-line Parkeer App te downloaden. Start zo eenvoudig de parkeertijd, en stop de parkeeractie net zo eenvoudig.

Voorkom boetes

Registreer het juiste kenteken bij Park-line en voorkom dure parkeerboetes. De handhaving van Maastricht ziet aan de hand van uw kenteken dat u betaald geparkeerd staat. U kunt uw kenteken eenvoudig controleren via de Park-line App of stuur parkeer[spatie]kenteken naar 4111 om uw kenteken te wijzigen of te controleren (€ 0,15 per ontvangen bericht).

Voorbeeld: parkeer 12abc3 – hiermee zal het kenteken 12-ABC-3 worden gekoppeld aan uw 06-nummer en parkeerkaart.

Park-line in steeds meer steden
U kunt in steeds meer steden mobiel parkeren met Park-line. Klik hier voor een actueel overzicht van alle gemeenten.

De app heeft een make-over gehad

17 October 2022

De Park-line app is geupdate, zo geniet je voortaan van een betere gebruikservaring. Check in dit artikel welke verbeteringen zijn doorgevoerd.

Lees verder

‘Parking Barometer’ volgt het mobiliteitsherstel in heel Europa

08 June 2020

In verschillende landen in Europa is de lock down inmiddels voorbij. Daarom lanceren we bij PARK NOW Group de Parking Barometer. De barometer is een rapportage gebaseerd op parkeergegevens van al onze contactloze parkeerapps in Nederland, België, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. De parkeergegevens uit die landen dienen als een indicator voor mobiliteitsherstel....

Lees verder

Veilig op stap begint met contactloos parkeren

04 June 2020

We gaan voorzichtig weer een beetje op pad. De anderhalvemetersamenleving in. Om ervoor te zorgen dat u optimaal kunt genieten van uw hernieuwde vrijheid, geven wij wat tips. Zo kunt u voortaan op een veilige manier de weg op. 1. Goede voorbereiding is het halve werk Voordat u in de auto stapt naar kantoor of...

Lees verder