Parkeren in Leerdam

Zorgeloos zakelijk rijden met Park-line:

 • Tot 20% besparen op parkeerkosten;
 • Mobiel parkeren op straat in Nederland én België;
 • Garage parkeren met de Park-line garagekaart;
 • Tanken en wasstraat met de Park-line tankkaart;
 • 24/7 online inzicht in uw parkeerzaken.

Word klant

Met Park-line kiest u zelf welke mobiliteitsdiensten u afneemt. Bent u op zoek naar parkeergemak op straat? Dan bent u bij Park-line aan het juiste adres. Wilt u zorgeloos parkeren in garages? Dan biedt Park-line u het gemak van de garagekaart. Ook uw tank- en wasstraat kosten op één btw-gespecificeerde factuur? Dan is de Park-line tankkaart voor u!

Klik op de zones in de kaart voor tariefinformatie

Park-line biedt u

 • Zorgeloos mobiel parkeren in Leerdam

  Voorkom parkeerstress en parkeer in Leerdam met uw mobiele telefoon. Dit kan middels app parkeren, belparkeren en smsparkeren. U betaalt achteraf en per minuut, dus nooit meer te veel. Park-line rekent aan het eind van de maand automatisch met u af via één btw-gespecificeerde factuur. Parkeercontrole is aan de hand van uw kenteken.

 • Zorgeloos zakelijk tanken in Leerdam

  Bij Park-line kunt u naast zorgeloos parkeren op straat en in garages, ook zorgeloos zakelijk tanken en autowassen door heel Nederland met de Park-line tankkaart. De tankkaart kunt u aanvragen bij aanmelding of via uw Persoonlijke Pagina.

  Let op: Park-line tanken is alleen mogelijk met een zakelijk account.

Relevante berichten over Leerdam

Vanaf 18 mei ook zorgeloos parkeren in Leerdam

17 May 2016

Betaal nu ook in Leerdam zorgeloos achteraf parkeergeld via Park-line Met Park-line zijn wachtrijen voor parkeermeters, losgeld, te veel betalen en parkeerboetes verleden tijd. Ook in Leerdam kunt u nu met uw mobiele telefoon snel en eenvoudig per minuut parkeren. Voorkom zo zorgen over het inschatten van parkeertijden met Park-line. Mobiel parkeren kan vanaf 18...

Lees verder

Park-line steden

Download de gratis Park-line app