Park-line informatie voor gemeenten

De digitale parkeerdiensten van Park-line.
Als marktleider in Nederland is Park-line de grootste en meest succesvolle dienstverlener van achteraf (mobiel) betaald parkeren, op straat en in garages en het digitaliseren van vergunningen, bezoekerspassen en dag ontheffingen. Park-line is actief in bijna alle gemeenten in Nederland. Klik hier voor een overzicht.
Bij het Mobiel Parkeren zijn een tweetal parkeerproducten d.m.v Park-line technologie gedigitaliseerd:

  • Park-line Parkeren; achteraf via uw mobiele telefoon parkeergeld betalen voor openbare parkeerplaatsen op straat. Dit kan door middel van bellen, sms’en, (mobiel) internet of de Park-line Parkeer App.
  • Park-line Garagekaart; met de Park-line Garagekaart kan de automobilist in meer dan 300 garages zorgeloos parkeren en betalen.
  • Digitale vergunningen; het vervangen van de papieren parkeervergunningen door een digitale parkeervergunning, dagontheffing of bezoekerspas. Dit kan op basis van kenteken.

Al deze diensten zijn gedigitaliseerd waarbij er een unieke koppeling is gemaakt tussen mobiele telefoon of het kenteken van de auto. Het is mogelijk, indien gewenst, een combinatie van diensten aan één enkele gebruiker te koppelen.

Wilt u meer weten over de producten van Park-line voor u als gemeente? Neem dan contact met ons op, via telefoonnummer 0900 -727 55 46.