FAQ Opzeggen


U kunt via het Opzegformulier aangeven dat u uw Park-line abonnement wilt opzeggen. Na verzending van het opzegformulier zal uw abonnement voor de eerste van de volgende maand worden opgezegd. 

Indien u uw Park-line Garagekaart wenst op te zeggen, dient u de kaart(en) retour te sturen naar het onderstaande adres met daarbij een begeleidend schrijven.

De garagekaart(en) kunt u retour sturen naar:
Park-line B.V.
Antwoordnummer 13064
2501 VC DEN HAAG

Let op! Met het opzeggen van een Park-line Garagekaart zegt u niet het hele Park-line account op. U kunt nog steeds mobiel parkeren in alle Park-line gemeenten.


Indien u uw Park-line tankkaart(en) wenst op te zeggen, dient u de kaarten retour te sturen naar het onderstaande adres met daarbij een begeleidend schrijven.

Park-line B.V.
Antwoordnummer 13064
2501 VC DEN HAAG

Let op! Met het opzeggen van een Park-line Tankkaart zegt u niet het hele Park-line account op. U kunt nog steeds mobiel parkeren in vele gemeenten in Nederland.

Alleen wanneer u de Tankkaart(en) retour stuurt, wordt de borg van de Tankkaart(en) gecrediteerd. Indien u de Park-line Tankkaart niet meer in uw bezit heeft, geef dit dan aan bij het begeleidend schrijven.


 
Park-line is KWF Zakenvriend


Park-line steunt wetenschappelijk kankeronderzoek. Lees meer
                       Park-line is KWF Zakenvriend
 

Park-line contact


Park-line B.V.
Postbus 500
2501 CM Den Haag
Nederland