FAQ Opzeggen


U kunt via het Opzegformulier aangeven dat u uw Park-line abonnement wilt opzeggen. Na verzending van het opzegformulier zal uw abonnement voor de eerste van de volgende maand worden opgezegd. Wij verzoeken u bij opzegging de Park-line Parkeerkaart(en) binnen 30 dagen aan ons te retour te sturen. Indien wij binnen 30 dagen de opgezegd kaarten niet retour hebben ontvangen, zal € 5,- per parkeerkaart gefactureerd worden.

De parkeerkaart(en) kunt u retour sturen naar:
Park-line B.V.
Antwoordnummer 13064
2501 VC DEN HAAG

* let op u dient hierbij in te loggen op uw Persoonlijke Pagina, dit doet u met de inloggegevens die u bij inschrijving heeft ontvangen of zelf heeft aangemaakt.


U kunt via het Opzegformulier aangeven dat u één of meerdere Park-line abonnement wilt opzeggen. Na verzending van het opzegformulier zal het abonnement voor de eerste van de volgende maand worden opgezegd.  Wij verzoeken u bij opzegging de Park-line Parkeerkaart(en) binnen 30 dagen aan ons te retour te sturen. Indien wij binnen 30 dagen de opgezegd kaarten niet retour hebben ontvangen, zal € 5,- per parkeerkaart gefactureerd worden.

De parkeerkaart(en) kunt u retour sturen naar:
Park-line B.V.
Antwoordnummer 13064
2501 VC DEN HAAG


Indien u uw Park-line Garagekaart wenst op te zeggen, dient u de kaart(en) retour te sturen naar het onderstaande adres met daarbij een begeleidend schrijven.

De garagekaart(en) kunt u retour sturen naar:
Park-line B.V.
Antwoordnummer 13064
2501 VC DEN HAAG

Let op! Met het opzeggen van een Park-line Garagekaart zegt u niet het hele Park-line account op. U kunt nog steeds mobiel parkeren in alle Park-line gemeenten.


Indien u uw Park-line tankkaart(en) wenst op te zeggen, dient u de kaarten retour te sturen naar het onderstaande adres met daarbij een begeleidend schrijven.

Park-line B.V.
Antwoordnummer 13064
2501 VC DEN HAAG

Let op! Met het opzeggen van een Park-line Tankkaart zegt u niet het hele Park-line account op. U kunt nog steeds mobiel parkeren in vele gemeenten in Nederland.

Alleen wanneer u de Tankkaart(en) retour stuurt, wordt de borg van de Tankkaart(en) gecrediteerd. Indien u de Park-line Tankkaart niet meer in uw bezit heeft, geef dit dan aan bij het begeleidend schrijven.


Via uw Persoonlijke Pagina kunt u de desbetreffende gebruiker uit het account verwijderen.
 
1.       Log in op uw Persoonlijke Pagina
2.       Kies in het linkermenu onder Beheer het menu-item Gebruikers.
3.       Klik achter de desbetreffende (oud)medewerker op Details
4.       Klik vervolgens op verwijderen en OK om de gebruiker definitief te verwijderen. 
Park-line is KWF Zakenvriend


Park-line steunt wetenschappelijk kankeronderzoek. Lees meer
                       Park-line is KWF Zakenvriend
 

Park-line contact


Park-line B.V.
Postbus 500
2501 CM Den Haag
Nederland
 

 niet meer tonen
Park-line walstroom
Park-line walstroom
voor
Walstroom
Meer informatie